City Hall – Primaria

Kim Sun-Ah, mult indragita actrita coreana din seriale precum “My Lovely Sam Soon” sau recentul “Scent of a Woman”, este eroina principala din “City Hall” – “Primaria”, o drama de succes din 2009 despre o functionara oarecare ce devine primarita orasului. Partenerul ei este Cha Seung-Won (“Athena – Goddess of War”, “The Greatest Love”), care ofera o interpretare carismatica a unui politician cinic si arogant ce transforma o femeie naiva intr-o adevarata figura politica, descoperind poate alaturi de ea si adevarata iubire.

 

Shin Mi-Rae (Kim Sun-Ah) este secretara primarului din oraselul de provincie Inju. Timp de ani de zile ea a facut cafeaua si a copiat acte, fara sa aiba alte planuri decat de a se tine in afara masinatiunilor politice si a coruptiei care o inconjoara. Apare Jo Guk (Chae Seung-Won), membru al guvernului provinciei si un star in ascensiune al politicii, care este trimis de mentorul lui, cu un scop misterios, sa preia pozitia de viceprimar al orasului Inju. Telul final al lui Jo Guk este sa devina presedintele Coreei de Sud. Nu este prea fericit sa fie expediat intr-un orasel, dar se adapteaza repede, si gaseste in Mi-Rae un potential ucenic intr-ale politicii.

Cand Mi-Rae castiga un concurs de frumusete si cere cu indarjire premiul pe care primarul l-a furat, este imediat concediata. Jo Guk decide ca acum este timpul sa faca o miscare. O ia sub aripa lui, si o lanseaza in arena politica drept noul candidat la primarie. Acum, prietenii lui Mi-Rae, vecinii, si multi sustinatori se aduna in jurul ei, pornind impreuna intr-o cursa la capatul careia Mi-Rae isi va descoperi adevarata valoare. Luptandu-se cu fostul ei sef si alti membrii corupti ai guvernului, va gasi ea si puterea de a cuceri inima arogantului Jo Guk?

3 gânduri despre &8222;City Hall – Primaria&8221;

  1. That’s a nicely made answer to a chaellnging question

  2. multumim mult si asteptam continuarea multumim

    • continuarea e in lucru, din pacate merge foarte greu pentru ca nu exista subtitrari in engleza propriu-zis, ci o varianta hardsubata in engleza a serialului. In afara traducerii, trebuie sa ma ocup si de timpii subtitrarii, ceea ce ia foarte mult. dar promit ca episodul doi va aparea curand.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s