Primaria – episodul 1

Shin Mi-Rae, secretara Primarului din Inju, nu este interesata de politica si incearca mereu sa fie neutra, dar tocmai aceasta caracteristica ii creaza adesea necazuri, dupa cum este evident inca de la inceputul primului episod…

Primarul Go al orasului Inju si partenera lui in escrocherii politice, Consiliera Joo-Hwa, vor sa organizeze un concurs de frumusete, de fapt o schema pentru a sustrage fonduri in scopul finantarii campaniei electorale a unui senator. Intre timp, Jo Guk, mana dreapta a Guvernatorului provinciei si protejatul unui personaj misterios numit BB – un fel de legenda a lumii politice – este trimis in Inju sa ocupe postul de Viceprimar, pentru motive necunoscute chiar si de el.

Intreaga primarie este bulversata de sosirea lui Jo Guk, iar zvonuri care mai de care despre acest nou membru al Primariei circula mai repede decat barfele de la colt de strada. Mi-Rae este cucerita la prima vedere de infatisarea si personalitatea dinamica a noului Viceprimar, dar, din pacate, impresia nu e deloc reciproca….

Cei doi se intalnesc din nou, in week-end, dar in posturi complet diferite: Jo Guk este proprietarul casei pe care Mi-Rae este angajata sa o zugraveasca (ea suplimentandu-si veniturile cu diverse job-uri in timpul liber – ca orice eroina de seriale coreene care se respecta).

Intre cei doi iasa scantei chiar de la inceput, insa relatia lor va avea un drum lung de parcurs. Cand va reusi Mi-Rae sa-l impresioneze pe barbatul viselor ei? Raspunsul la aceasta intrebare este o poveste de dragoste care a reusit sa cucereasca mii de fani din intreaga lume…

Link-ul de vizionare a primului episod al serialului „Primaria” se gasest in sectiunea „Descarcari”.

Un gând despre &8222;Primaria – episodul 1&8221;

  1. REALLY cool ideas! How great is the Santa seat?!?! And that desk?!? I would have LOVED a desk like that as a kid. Hope you had a great Thsiakgnving Cassie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s