Cha Seung-Won – Mr. Sexy

Se spune ca exista barbati care devin mai atragatori si mai carismatici pe masura ce inainteaza in varsta (primul exemplu care-mi vine in minte e Sean Connery), iar din aceasta categorie face parte si starul corean despre care voi vorbi astazi.

Această prezentare necesită JavaScript.

La 41 de ani, Cha Seung-Won – un nume faimos in Coreea de Sud – este inca considerat unul dintre cei mai sexy actori, realizare deloc usoara intr-o industrie asaltata mereu de baieti tineri si aratosi. Evident, nu este de ajuns sa ai o fata frumoasa, trebuie sa detii si un talent pe masura, si CSW dispune din plin de toate calitatiile.

Cariera si-a inceput-o in 1988, nu ca actor, ci ca manechin, dupa ce a abandonat cursurile uneia dintre cele mai prestigioase universitati din Coreea. Din 1997 a inceput sa joace in filme si seriale, dar abia in 2000 a atras in mod special atentia spectatorilor si criticilor, stabilindu-se in industria cinematografica drept un protagonist cu o puternica personalitate. Au urmat filme celebre, precum „Blood Rain” (2005), „Eye for an Eye” (2008), „Blades of Blood” (2010), „Into the Fire„(2010).  In 2009, Cha Seung-Won se reintoarce pe micul ecran cu „City Hall” (Primaria), o poveste romantica in lumea politicii, primind mai multe premii pentru interpretarea ambitiosului Jo Guk si cucerind, intre timp, inimile a mii de fane din intraga lume. Urmeaza serialul de actiune si spionaj „Athena – Goddess of War„, unde CSW intra in pielea personajului negativ, transformandu-se intr-un „baiat rau” a carui privire rece si voce sexy facea inima telespectatoarelor sa bata mai tare.

In 2011, personajul interpretat de CSW in comedia romantica „The Greatest Love„, Dokko Jin – un actor excentric – devine un adevarat fenomen in Coreea de Sud. Dokko Jin depaseste limitele serialului, Cha Seung-Won interpretandu-l si in cateva reclame.

Fanele insa trebuie sa se multumeasca doar cu imaginea lui Cha Seung-Won, acesta fiind casatorit inca de la varsta de 18 ani. El si sotia sa se bucura de o relatie de invidiat si au impreuna doi copii, dintre care un fiu de 20 de ani. E binecunoscut faptul ca CSW este foarte devotat familiei sale.

3 gânduri despre &8222;Cha Seung-Won – Mr. Sexy&8221;

  1. In City Hall l-am vazut prima oara , este un actor fenomenal , m-a cucerit total! Filmul il alesesem pentru Kim Sun Ah ,pe care o ador ! Mi-a placut foarte mult acest cuplu,in film bineinteles.Apoi am vazut The Greatest Love,superb si aici.Cam atit am vazut ,urmeaza restul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s