Alegerea saptamanii viitoare: „Seducing Mr. Perfect” sau „4th Period Mystery”?

Gandindu-ma la un mod de a-mi ocupa si-asa putinele momente libere, mi-am zis „Ce-ar fi sa incerc sa traduc un film pe saptamana?

Nu promit ca voi reusi asta mereu, mai ales ca sunt multi altii care traduc, iar numarul de filme inca „disponibile” nu este atat de mare, dar voi incerca pe cat posibil. Asa ca, pentru saptamana viitoare, am doua propuneri.  Sunt doua filme pe care inca nu le-am vazut (ca sa nu fiu partinitoare),  si am decis sa las alegerea in seama voastra.

Seducing Mr. Perfect” sau „Seducandu-l pe Robin” (2006 – romantic)

Min-joon (Uhm Jung-hwa) este o femeie care crede in dragostea adevarata si, cand se afla intr-o relatie, se dedica total partenerului. Totusi, barbatii intotdeauna o parasesc, ultimul ei iubit rupand relatia tocmai de ziua lui.

Suparata din aceasta cauza, ea este aproape calcata de o masina – al carei proprietar se dovedeste a fi noul ei sef, Robin Heiden (Daniel Henney). Robin are idei foarte clare despre iubire si relatii: pentru el acestea sunt un joc al puterii. Min-Joon ii cere sfaturi, pentru ca nu vrea sa mai fie parasita. Totusi, cand incepe sa trateze barbatii cum trateaza Robin femeile, realizeaza ca prefera vechiul ei comportament, chiar daca asta inseamna ca va fi parasita din nou.

Robin – care trebuie sa-si vindece propriile rani sentimentale, fiindca fusese indragostit de o femeie care il respinsese brutal – incepe sa isi deschida inima fata de Min-joon. Va reusi aceasta sa il seduca, sau va ramane din nou cu inima franta?

4th Period Mystery” sau „Detectivi in 40 de minute” (2009 – thriller romantic)

In timpul orei de sport, elevul de top  Jeong-hun (Yu Seung-Ho) intra in clasa si il gaseste pe unul din colegii lui, Tae-gyu (Jo Sang-Keun) ucis cu brutalitate. Jeong-hun si Tae-gyu nu avusesera o relatie prea buna.

Da-jeong (So-ra Kang) intra si ea in clasa si il descopera pe Jeong-hun plin de sange, stand deasupra cadavrului . Da-jeong este pasionata de mistere si iubeste sa-si foloseasca capacitatile deductive. Ea realizeaza ca Jeong-hun este principalul suspect, dar nu crede ca el l-a omorat pe Tae-gyu.

Mai sunt doar 40 minutes pana cand incepe urmatoarea ora, cand elevii vor veni in clasa si vor descoperii cadavrul. Jeong-hun si Da-jeong incep o cautare disperata a adevaratului criminal in timpul ramas.  Da-jeong isi foloseste rationamentul de detectiv si cei doi ajung tot mai aproape de a descoperi identitatea criminalului.

Prietenul cel mai bun al lui Jeong-hun, Do-il (Kim Dong-Beom) se alatura si el cautarii. Cand cele 40 de minute aproape s-au scurs, cei trei descopera un nou indiciu care schimba totul.

Acestea sunt filmele propuse. Acum totul depinde de comentariile voastre, pe care le astept cu nerabdare.

(Puteti sa veniti si cu alte propuneri, singura conditie este sa nu fie deja titrate in romana)

6 gânduri despre &8222;Alegerea saptamanii viitoare: „Seducing Mr. Perfect” sau „4th Period Mystery”?&8221;

  1. Me atreveía a incluir aunque desconozco si hay licenciatura, es el coach o coaching. Muchas empresas están demandando este servicio, a fin de organizar y promocionar sus proyectos, motivando a los trabajadores. Un abrazo enorme amigo y gracias por tan buena aportación.

  2. Heckuva good job. I sure apcpireate it.

  3. Mie mi-a plăcut mult 4th Period Mystery 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s