Gwanggaeto Cuceritorul – episodul 2

– Foc, sabii si jocuri de razboi –

Damdeok nu reuseste sa-l ucida pe Regele Houyan-ului, si este certat de Generalul-Sef pentru ca a plecat fara permisiune. Armata Houyan, in frunte cu Murong Chui, ataca cu toate fortele cetatea Yodongseong, insa cei din Goguryeo se apara cu vitejie.

Această prezentare necesită JavaScript.

Murong Chui e frustrat ca nu poate cuceri Yodongseong-ul si isi descarca furia pe fiul si subalternii sai. Generalul Feng Ba (omul lui Murong Bao) are insa un plan. Noaptea, lanseaza felinare zburatoare pe cer. Deasupra cetatii felinarele cad, pornind un incendiu. Din nefericire pentru cei din Yodongseong, arde tocmai depozitul de mancare. Incepe o perioada grea, in care in cetate se reduc drastic portiile, iar cei din Houyan asteapta ca foamea sa invinga.

Afland situatia, Regele Iryeon ordona trimiterea unor provizii. Primul Ministru il mai sfatuieste sa trimita un emisar in Beiwei – un alt regat chinez, principalul dusman al Houyan-ului – pentru ca acestia sa atace Houyan-ul, grabindu-le astfel retragerea din Goguryeo.

Desi cei din Goguryeo se folosesc de un siretlic pentru a ajunge cu proviziile in siguranta la Yodongseong, soarta se pare ca vrea sa-i puna la incercare, pentru ca in cele din urma proviziile sunt pierdute. Intre timp, Murong Chui prinde de veste ca Goguryeo duce tratative cu Beiwei, si vrea sa grabeasca batalia finala, fiindca nu-si mai poate permite sa astepte. Murong Bao vine cu un plan pentru a le intinde o capcana celor din Yodongseong.

Insa Generalul-Sef si Printul nu sunt atat de usor de pacalit. Ba mai mult, Damdeok vine cu un plan indraznet, dar care cere sacrificii. Yeon Salta, un tanar ofiter, se ofera voluntar pentru misiunea sinucigasa. Totul merge bine, soldatii Houyan, in frunte cu Murong Bao, Generalul Feng Ba si un alt Print al Houyan-ului sunt prinsi in ambuscada. Murong Bao vrea sa fuga, dar este urmarit de Damdeok, care este hotarat sa nu-l scape. Cei doi Printi isi incruciseaza sabiile intr-o lupta pe viata si pe moarte.

4 gânduri despre &8222;Gwanggaeto Cuceritorul – episodul 2&8221;

  1. Comentariul de mai jos va fi sters in curand.

  2. P**** jegoasa, acest serial e trdus de noi. Nu ti-e rusine sa plagiezi munca noastra ? Sa te mance cancerul pe tine si pe ma-ta aia c**** care ti-a dat viata. Vedea-te-as in sicriu , c****! Dcaa mai continua traducerea acestui serial vom arata la toti cum ai plagiat, p****. Sa te f** in c** de c****!!!!!!!1

    • hei, desteptule care ai scris asta, nu iti este rusine sa vorbesti in numele echipei FanK-Drama, de unde pana unde iti permiti sa spui asa ceva, fiecare este liber sa traduca ce vrea si cand vrea, daca te tine tradu-l tu, nu esti decat un nenorocit care nu are ce face decat sa arunce vorbe aiurea, asta e educatia ta de acasa? asa te-au invatat parintii tai sa vorbesti? crezi ca va lua cineva in serios vorbele astea de doi lei? esti o rusine si sper sa nu mai aud asa ceva, si crede-ma ca pot afla cine esti.

    • eu cred ca acest limbaj apartine unei personae fara creer si fara minte. iar ca sa stii cu adevarat ce inseamna cuvantul plagiat cred ca e bine sa cauti definitia ei. plagiat inseamna atunci cand 2 lucruri se aseamna intre ele. iar la seriale nu cred ca poate vi vorba de plagiar. eu zic ca mintea ta e dusa si ai nevoie de un specialist. pe viitor sa ai multa minte ca ai nevoie,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s