Gwanggaeto Cuceritorul – episodul 3

Damdeok si Murong Bao – inceputul unei frumoase… dusmanii

Damdeok e inclestat in lupta cu Murong Bao, dar apare pe neasteptate Murong Zhou sa-si salveze fratele. Din nefericire pentru el, Damdeok il intampina cu o sageata in gat, apoi il ia prizonier pe Printul Mostenitor al Houyan-ului, pentru a-l folosi ca ostatic. Dar drumul pana la Yodongseong este lung si presarat cu soldati dusmani.

Această prezentare necesită JavaScript.

Ambele tabere pornesc o cursa contra cronometru pentru a-i gasi pe cei doi Printi si a obtine astfel avantajul. Murong Chui este furios ca planurile ii sunt incurcate de chiar fiul sau. Pe cei din Goguryeo ii bucura, evident, isprava lui Damdeok, dar lucrurile inca nu sunt sigure. Toata lumea este prevazatoare.

Damdeok lasa in urma armura lui Murong Bao, si face schimb de haine cu acesta. Armura este gasita de Yak Yeon, plecata in cautarea Printului. Cei din Yodongseong se folosesc de armura pentru a-l face pe Murong Chui sa creada ca l-au capturat pe Murong Bao. Regele Houyan-ului se vede nevoit sa ceara o intrevedere cu Generalul-Sef Go Mu, care bineinteles iasa cu scantei.

Generalul Feng Ba realizeaza ca Murong Bao inca nu a fost capturat de cei din Yodongseong si vrea sa se foloseasca de prizonierii Goguryeo pentru a-l determina pe Damdeok sa iasa la iveala. Prizonierii sunt adunati in fata zidurilor cetatii, iar Feng Ba ameninta ca ii va arde de vii daca nu li se va innapoia Printul Mostenitor, ba chiar da foc unora dintre ei, sub privirile disperate ale lui Damdeok. Printul, vazand ca prietenii lui sunt cei care urmeaza sa fie sacrificati, nu mai rezista si iasa din ascunzatoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s