Hair Show – episodul 2

Young-Won este fericita ca va lucra alaturi de prima ei iubire, fara sa stie ca Eun-Soo se afla numai temporar in Coreea sau ca inca mai are sentimente pentru Min-Hee.

Această prezentare necesită JavaScript.

De asemenea, la salonul de lux „J-Hair” atmosfera este incarcata: Directoarea nu prea vreo s-o accepte pe Young-Won pentru a nu ceda in fata lui Eun-Soo, iar ceilalti stilisti si angajati il privesc cu invidie si neincredere pe noul venit – mai ales fiindca este preferatul Presedintei, chiar in defavoarea fiicei sale.

Este dezvaluit (desi numai noua, spectatorilor) si secretul lui Min-Hee. Aceasta are probleme grave la inchetetura mainii si necesita o operatie urgenta, pe care ea insa o tot amana din cauza implicatiilor: dupa operatie, nu va mai putea tunde niciodata.

Eun-Soo are de infruntat o prima provocare profesionala, si anume, sa-l tunda pe Primarul Seoulului, care niciodata nu este multumit de stilistii lui.

Young-Won da de necaz cand pierde foarfecele favorite ale lui Eun-Soo, iar acesta o ameninta cu concedierea. Insa lucrurile nu sunt tocmai cum par, iar intamplarea are efecte neasteptate asupra relatiei dintre cei doi, care pe zi ce trece pare ca e ceva mai mult decat obisnuita relatie dintre subaltern si sef sau maestru si ucenic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s