Hair Show – episodul 2

Young-Won este fericita ca va lucra alaturi de prima ei iubire, fara sa stie ca Eun-Soo se afla numai temporar in Coreea sau ca inca mai are sentimente pentru Min-Hee.

Această prezentare necesită JavaScript.

De asemenea, la salonul de lux „J-Hair” atmosfera este incarcata: Directoarea nu prea vreo s-o accepte pe Young-Won pentru a nu ceda in fata lui Eun-Soo, iar ceilalti stilisti si angajati il privesc cu invidie si neincredere pe noul venit – mai ales fiindca este preferatul Presedintei, chiar in defavoarea fiicei sale.

Este dezvaluit (desi numai noua, spectatorilor) si secretul lui Min-Hee. Aceasta are probleme grave la inchetetura mainii si necesita o operatie urgenta, pe care ea insa o tot amana din cauza implicatiilor: dupa operatie, nu va mai putea tunde niciodata.

Eun-Soo are de infruntat o prima provocare profesionala, si anume, sa-l tunda pe Primarul Seoulului, care niciodata nu este multumit de stilistii lui.

Young-Won da de necaz cand pierde foarfecele favorite ale lui Eun-Soo, iar acesta o ameninta cu concedierea. Insa lucrurile nu sunt tocmai cum par, iar intamplarea are efecte neasteptate asupra relatiei dintre cei doi, care pe zi ce trece pare ca e ceva mai mult decat obisnuita relatie dintre subaltern si sef sau maestru si ucenic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s