Eu tot vreau sa ma marit – episodul 6

Reluam de unde-am ramas, adica de la cel mai palpitant „aproape sarut” din istoria k-dramelor (de fapt… este unul si mai palpitant 😀 )

Shin-Young ii povesteste lui Min-Jae adevarul despre Sang-Woo, iar pe acesta il deranjaza ca „apropierea” dintre el si Shin-Young a fost doar pentru beneficiul fostului ei iubit.

Shin-Young are probleme la serviciu din cauza lui Choi Myung-Seok (seniorul cel nesuferit) si Min-Jae nu poate rezista tentatiei de a se implica si el. Deja e clar ca intre cei doi nu mai este vorba de pariuri sau orgolii. (Alerta! Avem iarasi scene pline de dragalasenie intre protagonistii nostrii.)

Această prezentare necesită JavaScript.

Da-Jung decide sa nu se mai casatoreasca, dar tocmai acum soarta ii scoate in cale alesul. Nu este altul decat doctorul nostru fara noroc in amor, Ban-Seok. Ce va iesi din aceasta intalnire predestinata? Mai multe scene amuzante, desigur!

Bu-Ki si Sang-Mi (sotia barbatului care ii facea avansuri lui Bu-Ki) incep o prietenie putin iesita din tipare. Presimt ca Sang-Mi va juca un rol mai important decat pare la prima vedere. Indiciu? Ea are un fiu de 24 de ani…

Un gând despre &8222;Eu tot vreau sa ma marit – episodul 6&8221;

  1. wwooaaa de cand asteptam!:X:*** multumesc mult :X:***

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s