Hair Show – episodul 3

Cele doua echipe, ale lui Eun-Soo si Min-Hee, se pregatesc de competitie. Cine va reusi sa apara pe coperta unei carti, va fi si reprezentantul firmei la celebra „Saptamana a Parului„. Din nefericire insa, se pare ca judecatorul competitiei nu-l prea indrageste pe Eun-Soo

Young-Won se indragosteste pe zi ce trece mai mult de stilistul ei, insa afla cateva lucruri care o vor obliga sa ia o decizie grea pentru ea. Starea incheieturii lui Min-Hee se agraveaza tocmai cand trebuie sa realizeze coafura pentru sedinta foto, iar solutia ei va avea consecinte nebanuite.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lui Eun-Soo cu siguranta nu-i este indiferenta Young-Won, dar prins intre tensiunea de la salon si problemele nerezolvate dintre el si Min-Hee, va reusi el sa-si dea seama daca are sentimente pentru asistenta lui, sau inca o mai doreste pe fosta iubita?

Intre timp, Ho-Yeol, cel care o iubeste in tacere pe Yeong-Won de atatia ani, e un spectator al suferintelor amoroase ale acesteia, insa s-ar putea ca sentimentele lui sa rabufneasca cat de curand.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s