Faith – episodul 7

Un episod care le are pe toate: tensiune, drama, momente amuzante si chiar putin romantism, fiindca vedem cum incet, incet relatia dintre protagonisti devine mai apropiata si… mai complicata. Totusi, acesta este episodul lui Choi Young. In sfarsit, vedem si latura vulnerabila a neinfricatului razboinic, in sfarsit cel caruia nu-i pasa daca traieste sau moare varsa lacrimi de durere…

Eroii nostri scapa de urmaritori – fie ei soldatii guvernametali sau oamenii lui Gi Cheol – si se ascund in munti. Eun-Soo incearca sa-i aline durerea tanarului Print, dar stie ca sansele lui de supravietuire sunt slabe, fiindca are cancer. Choi Young, intalnindu-se cu subordonatul sau Joo-Seok (trimis in secret de secundul lui)  ii transmite un mesaj pentru Gongmin, in speranta ca Regele va intelege ca totul a fost o capcana.

Insa in Capitala lucrurile merg din rau in mai rau. Gongmin si Noguk au o cina foarte intensa (cum este, de altfel, orice intalnire a lor – practic poti taia tensiunea dintre cei doi cu cutitul , asa incarcata e atmosfera). Tocmai cand discutia devine foooarte interesanta, apare nesuferitul de Il-Shin si strica distractia. Ba mai mult, impreuna cu alt ministru, pus desigur de Gi Cheol, ii acuza pe Gardienii Regali ca comunica in secret cu Capitanul lor tradator, iar Choong-Seok, secundul lui Choi Young nu poate nega nimic.

Urmarea? Gardienii Regali sunt arestati si inchisi in baraca lor, iar oamenii lui Gi Cheol pun stapanire pe Palat, sub pretextul ca il apara pe Rege.

Choi Young, Eun-Soo si Printul ajung acasa la un Magistrat ce pare ca il crede nevinovat pe Capitan si vrea sa-i adaposteasca. Dar care sunt motivele ascunse ale acestuia? Deznodamantul mi-a frant inima, impreuna cu cea a lui Choi Young

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s