Faith – episodul 9

Planul ticluit de Gongmin si Choi Young functioneaza de minune, iar Gi Chul nu poate decat sa priveasca. Capitanul primeste un rang mai mare – si Lee Min-Ho o noua freza! – iar Garda Regala primeste mai multe drepturi. Choi Young discuta cu Regele, Doamna Choi si Doctorul Jang o strategie pentru a acumula putere si a-i face fata lui Gi Chul. De asemenea, Regele vrea s-o recupereze pe Eun-Soo.

Aceasta intre timp s-a saturat sa fie inchisa in colivia de aur a lui Gi Chul. Insa Excelenta Sa vrea s-o foloseasca pentru a afla informatii despre viitor. E clar deja ca planurile lui Gi Chul includ mai mult decat Goryeo. Ce pot sa spun… baiatul are vise mari.

Choi Young vine in vizita acasa la Gi Chul, dar nu sa o vada pe Eun-Soo (spre dezamagirea acesteia), ci ca sa-si recupereze sabia 😀 . El ii da de inteles totusi doctorei ca va fi nevoita sa minta in viitor.

Apoi Capitanul se duce la Suribang, un grup de personaje dubioase, dar haioase prin mana carora trec toate informatiile din Goryeo. Se pare ca Choi Young se cunoaste de multa vreme cu liderii gruparii de spioni, pe care ii numeste Unchi si Matusa. El vrea ca acestia sa-l ajute sa gaseasca aliati pentru Gongmin, dar cei din Suribang nu prea sunt impresionati de noul Rege.

Doamna Choi se prezinta si ea acasa la Gi Chul (e ziua vizitelor) si ii cere acestuia sa vina cu Eui Seon/Eun-Soo la Palat, fiindca Regina e grav bolnava. Povestea e confirmata de spionii Excelentei Sale. Regina pare ca se afla in stare de inconstienta, dar cand ramane doar Gongmin cu ea, aflam ca nu e totul decat o stratagema. Colaborarea insa se pare ca ii apropie incet dar sigur pe Gongmin si Noguk… Ah, ce draguti sunt cei doi!

Se pare ca si de data asta planurile Regelui si-ale lui Choi Young merg struna (de ce presimt eu ca n-o sa mai fie asa de-acum?) Gi Chul vine cu Eun-Soo la Palat si cade in capcana. Folosind metode mai putin ortodoxe, Choi Young aranjaza lucrurile in asa fel incat doctora lui preferata sa ramana la Palat – va las sa descoperiti singuri detaliile.

Insa Eun-Soo nu e prea fericita sa fie tratata ca un pion pe o tabla de sah si ca toata lumea sa se joace cu emotiile ei. Ea rabufneste si ii arunca totul in fata Capitanului, apoi isi plange amarul in bratele Doctorului Jang. Mai tarziu, la un ceai calmant, cei doi vorbesc despre moartea tanarului Print, iar Jang Bin ii dezvaluie lui Eun-Soo exact ce-a insemnat pentru Choi Young sa fie nevoit sa-si omoare fostul stapan.

Gi Chul desigur ca nu se lasa doborat de-o mica infrangere, el mai are un as in maneca si se prezinta numaidecat la Eun-Soo, tentand-o pe aceasta cu o alta relicva a faimosului Hwata. Jurnalul anticului doctor- caci despre asta e vorba – ascunde insa un mister teribil, care ii intoarce din nou lui Eun-Soo lumea cu susul in jos…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s