Raze de soare (nr. 4)

Hei dragilor, ce ati mai facut?
Sa stiti ca m-ati uimit ieri, multi dintre voi ati lasat cate un comentariu pe blog sau ati dat like la postare. Asta m-a emotionat grozav si in plus cativa au crezut ca articolul a fost al Fluturasului fapt care m-a facut sa rosesc. Nu cred ca voi putea sa scriu la fel de bine ca si ea, ca si Unnie.

Astazi nu am putut sa ma abtin sa nu spun ceva legat de  Parent’s Day- chiar daca a trecut ( zi dedicate parintilor pe data de 8 mai).
Astazi raza de soare va fi Park Ki Woong. Acesta s-a inrolat in armata pe data de 8 mai 2014. Inainte de toate el a postat un mesaj pe Twitter pentru a-i informa pe fani ca totul va fi bine, “Voi merge si ma voi intoarce sanatos. Si voi sa fiti sanatosi.”

Acesta a mai spus, “Se face ca m-am inrolat in armata de Ziua Parintilor. Mi-am sunat parintii dis-de-dimineata si le-am multumit ca mi-au dat nastere si le-am spus ca voi pleca dar ma voi intoarce cu bine. Imi pare rau ca plac de Ziua Parintilor in asa mod. Parintii mi-au dat un impuls, spunandu-mi ca e o usurare ca voi pleca atunci cand nu e nici prea clad, nici prea rece.”

“Am vrut sa devin un pompier, dar prejudiciul meu s-a dovedit un obstacol, asa ca nu am aplicat pentru a fi unul. Ma voi intoarce dupa ce voi face doi ani de armata.”

Fanii, cu siguranta, numara zilele pana la intoarcerea lui.

park-ki-woong_1399590510_20140509_parkkiwoongparkkiwoong_90_zpsddf26423 park-ki-woong_1374026904_af_org park-ki-woong_1393288940_af_org park-ki-woong_1398391126_20140424_ParkKiWoong_4Park-Ki-Woong-bids-farewell-as-he-enters-military-service tm0917_30

4 gânduri despre &8222;Raze de soare (nr. 4)&8221;

  1. Imi place ! Este foarte talentat ! Sa fie sanatos !

  2. Sa treaca repede pt el si familia lui si sa se intoarca sanatos!!!un copil frumos, talentat si plin de sarm!!sa fie binecuvantat!!!

  3. Sper ca timpul cat lipseste sa treaca repede si pentru el

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s