Raze de soare (nr. 9)

Hei.

Probabil cu totii ati auzit despre “lupta” trupei EXO-M. Membrii EXO-M isi vor exprima sentimentele de tristete la procesul lui Kris, acestia se pregatesc de acum, intr-o formula de 11, pentru primul lor concert solo.

Pentru cei care nu stiu, Kris a fost diagnosticat cu suspiciune de miocardita si i-a fost recomandat un tratament, precum si odihna.

Un prieten de-a lui Kris, Song Byung Yang, a scris pe Weibo: “Ca si muzician care a stat 7 ani in Coreea, pot spune ca inteleg in totalitatea decizia lui Kris dar si dilema prin care a trecut. Ca un prieten vechi de-al sau, nu mi-a fost usor sa-l vad luptand cu stresul mintal si cu oboseala. Deoarece corpul sau nu a putat face fata, au aparut probleme cardiace. Toata lumea il sprijina si-l intelge pe Kris. Sper ca ii veti arata mai multa bunatate acum. Yi Fan, iti urez bun venit acasa.”

Membrii EXO-M nu mai au rabdare pana la proces, asa ca si-au exprimat deja gandurile:

Lay: “Membrii EXO isi desfasoara in continuare activitatile si nu avem probleme cu agentia noastra.”

Chen: “Toti membrii trec printr-o perioada dificila si au avut de suferit din asta. Este trist ca asta s-a intamplat chiar inainte de concertul pe care l-am visat de atata timp.”

Tao: “Tragand acest tip de actiune fara sa ne consultam intre noi, asteptand  turneul mondial care este important pentru fiecare dintre noi, este inacceptabil si este un act de rea-credinta.”

Xiumin: “Este foarte bulversant ca s-a intamplat asa ceva. Dar chiar si asa, toti 11 vom ramane uniti si vom continua cu pregatirea concertului pentru a ne tine promisiunea fata de fani. Noi suntem UNUL.”

Luhan: “Toti credem la fel, ca este bine sa ne concentram pe pregatirea concertului. Speram ca nu vor exista sentimente rautacioase din partea publicului.”

 

Pe Instagram, il gasim cu numele de ‘galaxy‘, de aceea au aparut si mesaje de genul: „Thanks Kris for giving me a galaxy when I just needed a star.” (RO: „Multumesc Kris pentru ca mi-ai oferit o galaxie cand aveam nevoie doar de o stea.”) sau „Mr.Galaxy: cant sleep.” (RO:”Dle Galaxie: nu pot dormi.”)

exo_k_for_ivy_club_wallpaper_by_chocoshim-d6ln653

EXO11

20121009_kfashionista_kris_exo3exo_kris_chibi_isac_by_nikitakimi88-d6pl9h9 EXO04 EXO-M-exo-m-32392665-1280-800 EXO-M-to-perform-at-the-Korean-Music-Festival-in-L.A

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s