Raze de soare (nr. 11)

Hei. Sper ca aveti parte de un week-end placut.

Lee Min Ho isi exprima sentimentele de tristete fata de pierderea unui mare fan de-al sau.

El a scris pe 23 mai, “Imi amintesc de tine. Simt ca era imposibil sa continui sa-ti dau speranta pana la capat, asa ca-mi pare rau.  Voi devein un actor care va putea oferi vise, speranta si fericire pentru mult mai multi oameni, la fel de mult ca si dragostea pe care mi-ai oferit-o tu in ultimii cinci ani. Sper ca vei fi mereu fericit acolo unde esti acum.”

 

Un reprezentant al agentiei sale a declarat, Lee Min Ho a auzit vestea trista in timp ce lucra pentru filmul sau. Lee Min Ho a avut multe  sanse de a comunica cu fanii sai prin intermediul unor evenimente (evenimente create special pentru fani) ba mai mult. Dar a fost un fan care a venit la fiecare dintre acestea. Ei au fost destul de apropiati pentru a se saluta  si a-si pune reciproc intrebari legate de viata personala. El chiar stia ca persoana respective era bolnava, asa asa ca a fost foarte dureros pentru el cand a auzit vestea.”

Fără titlu

20140423-202322 1399460828342 1399768357980 tumblr_n359kouxqc1rcoad1o1_1280

 

Un gând despre &8222;Raze de soare (nr. 11)&8221;

  1. Sunt convinsa ca orice fiinta care trece in lumea de dincolo provoaca durere ptr. cei din jurul ei.Atunci cand insa aceea fiinta iti este ruda,prieten,cunostinta sau fan ca in cazul lui Lee Min Ho atunci durerea este si mai mare. Ii doresc din tot sufletul sa isi gaseasca cat mai repede, nu un fan atat de apropiat si chiar mai multi ptr. ca toti , nu numai el, dorim sa avem in jurul nostru multi prieteni adevarati.

Lasă un comentariu